close
چت روم
X بستن تبليغات
Code Center
اشپزی

  • موضوعات
    خبرنامه
      براي اطلاع از آپدیت شدن وبلاگ در خبرنامه وبلاگ عضو شويد تا جديدترين مطالب به ايميل شما ارسال شود

    مطالب تصادفی
    پیوندهای روزانه
    درباره : اشپزی , جدیدترین غذاها ,
    بازدید : 179 ♥ تاریخ : پنجشنبه 26 فروردين 1395 زمان : 11:2 ♥

    مواد لازم:

    برنج                               3 پیمانه

    ماست                           نصف پیمانه

    زعفران دم کرده             1 قاشق سوپ خوری

    شکر                             3 قاشق سوپ خوری

    سینه مرغ                     1 عدد

    پیاز نگینی خرد شده       1 عدد

    نمک، فلفل و زردچوبه     به مقدار لازم

    تخم مرغ                                    3 عدد

    زرشک                                      3 قاشق سوپ خوری

    بادمجان دلمه ای                       1 عدد

    خلال پسته                               1 قاشق سوپ خوری

     



    برچسب ها : غذای شیرازی ها , شیرازی پلو , غذای محلی , آموزش غذای محلی , آموزش غذای محلی استان ها , شیراز , استان فارس , زرشک پلو ,
    نویسنده : مسعودنظر بدهید ()

    درباره : اشپزی , جدیدترین غذاها ,
    بازدید : 119 ♥ تاریخ : پنجشنبه 26 فروردين 1395 زمان : 10:56 ♥

    يادتان باشد تفاوت عمده اين غذا آن است که به جاي آب، گوشت به کار رفته در اين غذا با دوغ، پخته مي‌ شود و همين باعث نامگذاري عجيب و غريب آن شده است يعني دوغ پا.

     

    دوغ ‌پاي

    عادت‌ هاي غذايي زاهداني ‌ها

    خرما در رژيم غذايي روزانه ي زاهداني ‌ها سهم بسزايي دارد و غذايي معروف به چنگال را از اين ميوه شيرين تهيه مي ‌کنند که جزو شيريني ‌هاي شان است و آن را در ماه رمضان بيش از هر خوراکي ديگري تهيه کرده و مي‌ خورند.

    بلوچ ‌هاي اين شهر غذاي شان را بيشتر با گوشت گوسفند مي ‌پزند و دوغ، پاي ثابت سفره ‌هاي شان است به طوري که نوشيدني پرمصرف ميان مردم زاهدان به حساب مي ‌آيد. در ضمن، آن ها با شير شتر در وعده صبحانه از ميهمان ‌هاي شان پذيرايي مي ‌کنند و با اين که نزديک به هند و پاکستان هستند اما غذاهاي شان پُرادويه و تند تهيه نمي‌ شود.



    برچسب ها : آشپزی , دوغ پای , غذای محلی , غذا , آموزش غذای محلی , غذای زاهدانی , غذای محلی زاهدان , زاهدان , دوغ , غذایی همراه با دوغ ,
    نویسنده : مسعودنظر بدهید ()

    درباره : اشپزی , جدیدترین غذاها ,
    بازدید : 153 ♥ تاریخ : چهارشنبه 25 فروردين 1395 زمان : 12:6 ♥

    fo3037

    زمان آماده سازی : ۳۵ الی ۴۰ دقیقه

    مواد لازم برای ۳ نفر :

     برنج  ۲ و یک چهارم پیمانه پلوپز
     آب برای کته ۳ و یک چهارم پیمانه پلوپز
    میگوی پاک شده ۳۰۰ الی ۳۵۰ گرم
     زرشک قرمز ۳ قاشق غذا خوری
    خلال بادام ۳ قاشق غذا خوری
    جعفری یا گشنیز خرد شده ۳ قاشق غذا خوری
    هویج خلال شده ۳ الی ۴ قاشق غذا خوری
    روغن به میزان لازم
    زعفران دم کرده ۲ فاشق غذا خوری
    نمک به میزان لازم
    شکر ۲ الی۳ قاشق مربا خوری
    پیاز داغ طلایی ۲ قاشق غذا خوری
    پیاز ۱ عدد


    برچسب ها : آموزش آشپزی , پخت انواع پلوهای مجلسی , پخت میگو پلو مجلسی , تهیه میگو پلو مجلسی , سایت آشپزی , طرز تهیه پلو مجلسی , طرز تهیه کته , طرز تهیه میگو پلو , میگو پلو مجلسی , نحوه پخت کته در پلوپز , نحوه پخت میگو پلو , میگو , آموزش غذا , آموزش میگوپلو ,
    نویسنده : مسعودنظر بدهید ()

    درباره : اشپزی , جدیدترین غذاها ,
    بازدید : 75 ♥ تاریخ : جمعه 20 فروردين 1395 زمان : 12:42 ♥


    درباره : اشپزی , جدیدترین غذاها ,
    بازدید : 73 ♥ تاریخ : یکشنبه 06 دي 1394 زمان : 14:57 ♥

    دستور پختن کتلت گردو

    دستور پختن کتلت گردو

    گوشت چرخ‌کرده: 200 گرم  پودر گردو: 200 گرم  برنج پخته شده: یک لیوان  پودر سوخاری: 2 تا 3 قاشق  تخم‌مرغ: 3 عدد کوچک یا 2 عدد بزرگ  پیاز رنده شده: یک عدد متوسط  روغن، نمک و فلفل و زرد‌چوبه: به میزان لازم   طرز تهیه: گوشت چرخ شده را به همراه پیاز رنده شده و نمک و ادویه‌ها در یک ظرف مناسب بریزید و بعد گردوی چرخ شده و برنج پخته شده و تخم‌مرغ‌ها را هم اضافه کنید و پودر سوخاری را آن‌قدر بریزید که مواد خیلی سفت نشود. اگر مایه شل بود می‌توانید پودر سوخاری را بیشتر بریزید. آنها را مخلوط کنید و ورز دهید. روغن را در ماهیتابه بریزید و بگذارید داغ شود. از مواد به اندازه یک نارنگی کوچک بردارید و در دست فرم دهید و در روغن سرخ کنید.  برای تزئین از سس کچاپ و زیتون و چند برش لیمو استفاده کنید و میل کنید.




    برچسب ها : مواد درست کردن کتلت گردو , روش پختن کتلت گردو , طرز تهیه کتلت گردو , چطوری کتلت گردو بپزم , چگونه کتلت گردو بپزم , چطور تو خونه کتلت گردو بپزم , کتلت گردو با چی درست میشه ,
    نویسنده : مسعودنظر بدهید ()

    درباره : اشپزی , جدیدترین غذاها ,
    بازدید : 111 ♥ تاریخ : شنبه 05 دي 1394 زمان : 0:43 ♥


    طرز پختن کامل قارچ سوخاری   طرز پختن کامل قارچ سوخاری

    طرز پختن کامل قارچ سوخاری

    طرز پختن کامل قارچ سوخاری


    مواد لازم قارچ سوخاری :

     

    قارچ

      ۵۰۰ گرم جوز هندی

     یک دوم قاشق چای خوری دارچین

    یک دوم قاشق چای خوری آرد سوخاری

    ۲ پیمانه آرد سفید

    یک دوم پیمانه تخم مرغ

    ۲ عدد نمک و فلفل            

    به میزان لازم

     ادامه مطلب بروووووو



    برچسب ها : روش پختن قارچ سوخاری , میخوام قارچ سوخاری بپزم , چطوری قارچ سوخاری بپزم , دستور پختن قارچ سوخاری , چگونه قارچ سوخاری بپزم , چطور قارچ سوخاری بپزم , روش پخت قارچ سوخاری , قارچ سوخاری چطور بپزیم , مواد درست کردن قارچ سوخاری ,
    نویسنده : مسعودنظر بدهید ()

    درباره : اشپزی , جدیدترین غذاها ,
    بازدید : 75 ♥ تاریخ : چهارشنبه 02 دي 1394 زمان : 12:48 ♥


    اموزش کامل و خوشمزه درست کردن قارچ سوخاری  اموزش کامل و خوشمزه درست کردن قارچ سوخاری

    اموزش کامل و خوشمزه درست کردن قارچ سوخاری

    اموزش کامل و خوشمزه درست کردن قارچ سوخاری

    یک غذای خوشمزه را با ما تجربه کنید.

     

    مواد لازم قارچ سوخاری :

     

    قارچ

      ۵۰۰ گرم جوز هندی

     یک دوم قاشق چای خوری دارچین

    یک دوم قاشق چای خوری آرد سوخاری

    ۲ پیمانه آرد سفید

    یک دوم پیمانه تخم مرغ

    ۲ عدد نمک و فلفل            

    به میزان لازم

    بقیه ادامه مطلب...........



    برچسب ها : قارچ سوخاری , قارچ سوخاری چطوری درست میشه , روش پختن قارچ سوخاری , چگونه قارچ سوخاری بپزم , میخوام قارچ سوخاری بپزم , نحوه پختن قارچ سوخاری , قارچ سوخاری چیست , مواد درست کردن قارچ سوخاری ,
    نویسنده : مسعودنظر بدهید ()

    درباره : اشپزی , جدیدترین غذاها ,
    بازدید : 49 ♥ تاریخ : دوشنبه 23 آذر 1394 زمان : 14:15 ♥


    طرز تهیه خوشمزه درست کردن کوفته گشنیز

    طرز تهیه خوشمزه درست کردن کوفته گشنیز

    طرز تهیه خوشمزه درست کردن کوفته گشنیز

    مواد لازم کوفته گشنیز :

    گوشت چرخ کرده

    500 گرم

    100 گرم / 240 کالری

    گشنیز

    250 گرم

    100 گرم / 20 کالری

    آرد نخودچی

    یک دوم یا دو سوم پیمانه

    100 گرم / 60 کالری

    برنج پخته

    1 پیمانه

    100 گرم / 250 کالری

    تخم مرغ

    1عدد

    100 گرم / 147 کالری

    گوجه فرنگی

    500 گرم

    100 گرم / 15 کالری

    پیاز متوسط

    2عدد

    100 گرم / 5 کالری

    رب گوجه فرنگی

    1 قاشق غذاخوری

    100 گرم / 76 کالری

    نمک و فلفل

    به اندازه کافی

    100 گرم / 0 کالری

    آبغوره یا آب لیمو

    به میزان دلخواه

    100 گرم / 9 کالری

     

    طرز تهیه کوفته گشنیز :

    ادامه مطلب برووووو



    برچسب ها : چگونه کوفته گشنیز درست کنم , روش پختن کوفته گشنیز , میخوام کوفته گشنیز بپزم , طرز تهیه کوفته گشنیز , مواد درست کردن کوفته گشنیز , پختن اسان کوفته گشنیز , کوفته گشنیز چیست , کوفته گشنیز چطور پخته میشه , چگونه کوفته گشنیز بپزم ,
    نویسنده : مسعودنظر بدهید ()

    درباره : اشپزی , جدیدترین غذاها ,
    بازدید : 112 ♥ تاریخ : یکشنبه 22 آذر 1394 زمان : 12:28 ♥


    طرز تهیه جدید و خوشمزه درست کردن مربای سیب

    طرز تهیه جدید و خوشمزه درست کردن مربای سیب

    طرز تهیه جدید و خوشمزه درست کردن مربای سیب

    سیب هارو کاملا بشورین. بعد از پوست کندنشون به هر اندازه ای که دوست داشتین خورد کنین و سپس شکر و سیب رو توی قابلمه ی دلخواهتون لایه به لایه بریزین و حدود 3 الی 4 ساعت بهش استراحت بدین تا آب پس بده. دقت کنین که واسه پخت این مربا نیازی به اضافه کردن آب نیست. بعد از این زمان قابلمه رو روی گاز قرار بدین و اجازه بدین که مربا با حرارت متوسط شروع به پخت کنه.

    ادامه مطلب بروید.....



    برچسب ها : مربای سیب چطور درست میشه , روش درست کردن مربای سیب , میخوام مربای سیب درست کنم , چطوری باید مربای سیب درست کنم ,
    نویسنده : مسعودنظر بدهید ()

    درباره : اشپزی , جدیدترین غذاها ,
    بازدید : 63 ♥ تاریخ : دوشنبه 09 آذر 1394 زمان : 13:17 ♥

    اموزش پختن سوپ میگو

    اموزش پختن سوپ میگو

    اموزش پختن سوپ میگو

    مواد لازم جهت تهیه سوپ میگو با سس لیمو-کنجد برای 6 نفر:

    میگو  350 گرم
     پیازچه 4 ساقه 
    روغن کانولا یک قاشق غذاخوری
    فلفل دلمه ای زرد، قرمز، نارنجی و سبز 2.5 پیمانه
    سیر رنده شده سه حبه 
    زنجبیل تازه رنده شده یک قاشق غذاخوری
      آب 6 پیمانه
    گل چه های کلم بروکلی یک پیمانه
    سس سویا دو قاشق غذاخوری
    فلفل قرمز خرد شده ¼ قاشق چایخوری
    اسفناج خرد شده 4 پیمانه
    پوست لیمو رنده شده دو قاشق چایخوری
    آب لیموترش دو قاشق غذاخوری
    روغن کنجد یک قاشق غذاخوری
     دانه کنجد بوداده به میزان لازم
    ادامه مطلب بروووووو


    برچسب ها : مواد پختن سوپ میگو , مواد درست کردن سوپ میگو , روش پختن سوپ میگو , »یخوام سوپ میگو بپزم , چطوری سوپ میگو بپزم , چگونه سوپ میگو بپزم , پختن سوپ میگو , سوپ میگو رو چطور باید پخت ,
    نویسنده : مسعودنظر بدهید ()

    شماره صفحه
    تعداد صفحات : 4
    
    اطلاعات
    • آمار کاربران
    • افراد آنلاین : 16
    • اعضای آنلاین : 0
    • تعداد اعضا : 38

    • عضو شوید
    • ارسال کلمه عبور




    • آمار مطالب
      کل مطالب : 9446
      کل نظرات : 1696

    • آمار بازدید
    • بازدید امروز : 785 نفر
    • باردید دیروز : 21,545 نفر
    • بازدید هفته : 68,737 نفر
    • بازدید ماه : 79,198 نفر
    • بازدید سال : 79,198 نفر
    • بازدید کلی : 79,198 نفر
    • ورودی امروز گوگل : 0 نفر
    • ورودی گوگل دیروز : 62 نفر

    آرشیو
    ایدی تلگرام جهت تماس با مدیر سایت masoud447@